Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μπομπονιέρα κουτάκι για κουφέτα νύφη & γαμπρός

Σ' αυτή τη φωτό τα κουτάκια είναι χωρίς περιεχόμενο

 
  Στα μέρη μου συνηθίζουμε, την τελευταία εβδομάδα πριν το γάμο να δεχόμαστε φίλους και συγγενείς στο σπίτι, προκειμένου να μας προσφέρουν τα δώρα τους και να τους κεράσουμε τα δέοντα....

  Παρακάτω θα βρείτε φωτό από κάποια πρωτότυπα κουτάκια που κάνω η ίδια προκειμένου, όχι μόνο να ομορφύνει η περίσταση αλλά και να πρωτοτυπήσουμε.





όλα τα κουτάκια σ' αυτή τη φωτό είναι χωρίς περιεχόμενο .

 
 
 
Λευκό - κόκκινο με ασσορτί δαχτυλίδια χειροπετσέτας και χωνάκι ρυζιού με κόκκινες καρδούλες
 
 
 ο ασπρόμαυρος γαμπρός λόγω έξτρα εργασίας για την αντίθεση (πέτο με βελουτέ χαρτί) κοστίζει 0,55 ευρώ/τεμ.  Ο εκρού γαμπρός είναι στα 0,50 ευρώ/τεμ.
 
 


Αν θέλετε να προσφέρετε κι εσείς κάτι τέτοιο στο δικό σας γάμο, μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ με 0,50 Ευρώ/ τεμ για το γαμπρούλη και 0,60 Ευρώ/τεμ για τη νυφούλα  (δείτε τις φωτό) - μόνο το κουτί.
(τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη - παράδοση με αντικαταβολή).


Με το καλό !!!

54 σχόλια:

  1. καλησπερα! συγχαρητηρια για τις δημιουργιες σας. με ενδιαφερουν τα κουτακια με τη νυφη κ το γαμπρο.θα ηταν ευκολο να επικοινωνησουμε τηλεφωνικα για τα περαιτερω ? ευχαριστω Ξενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρθα μου
    το πρωι παρελαβα τις δημιουργιες σου κ εχω μεινει εκπληκτη! τα κουτακια ειναι απιθανα κ ηδη εκλεψαν τη παρασταση!!!!! Συγχαρητηρια για την αριστη κ με μερακι δουλεια σου αλλα κυριως για τη φιλικη προσεγγιση κ την αριστη συνεργασια που ειχαμε! Σ ευχαριστω πολυ, γιατι την ομορφοτερη στιγμη της ζωης μου την εκανες ακομη πιο τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη συλλογή σας! Με ενδιαφέρουν και εμένα οι μπομπονιέρες γαμπρος-νύφη, συγκεκριμένα για 400 κομμάτια! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο γαμπρός μπορεί να είναι σε γκρι χρώμα το κουστουμι, αντί μαυρο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Με εκτίμηση, Μανουσάκη Ευτυχία (eftihia81@yahoo.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα καλη χρονια!!!! πως θα μπορουσαμε να επικοινωνησουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalhspera..poli wraia douleia ithela na rwthsw to ypsos pou exei to kathe koutaki kai an uarxei diathesimothta gia 500 kommatia...euxaristw...(p_pavlos@hotmail.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα,

      σου έχω απαντήσει στο e-mail που έβαλες στο σχόλιο σου, ελπίζω να σε κάλυψα, αν οχι στείλε μου e-mail στο marthatsi1@gmail.com για να σου λύσω οποιαδήποτε απορία.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα μπορείτε να με ενημερώσετε για τις διαστάσεις απο τα κουτακια? Ενδιαφέρομαιγια 600 κομμάτια aevi@pathfinder.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα,
    σου έχω στείλει σχετικό e-mail στη διεύθυνση που έβαλες στα σχόλια, περιμένω νέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα πολυ καλη δουλεια!θα ηθελα περιπου στα 750 κομματια πως γινετε να ενημερωθω?(lena.la@windowslive.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας! Κανετε αποστολές Κύπρο? Και εάν ναι, πως γίνεται η πληρωμή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΑΣ..!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΝΜ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ E-MAIL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τις μπομπονιέρες κουτάκια γαμπρός - νύφη. θα μπορούσατε να μας πείτε τις διαστάσεις των κουτιών καθώς και το χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να τις ετοιμάσετε ετσι ώστε να κάνουμε την παραγγελία.. Ο γάμος μου γίνεται τον Αύγουστο. Αν γίνεται να μου δώσετε κάποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσουμε πιο άμεσα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σας!Ενδιαφέρομαι για τα ασπρόμαυρα κουτάκια γαμπρός νύφη ειναι η πρώτη φωτογραφία!Θέλω να μάθω μια τιμή για 500 κουτάκια 250 γαμπρό 250 νύφη κ σε ποσο διάστημα τα στέλνετε...σας παρακαλώ επικοινωνιστε μαζί μου στο savlatonia@hotmail.com Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας! Ενδιαφέρομαι για αρκετή ποσότητα, περίπου 600, από τα ασπρόμαυρα κουτάκια νύφης και γαμπρού. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για τιμή καθώς και για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστείτε για να τα παραδώσετε. Ευχαριστώ. sophie9004@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KALIMERA...ENDIAFEROMAI GIA 600 ME 650 TEMAXIA...YPARXEI KAPOIOS TROPOS NA EPIKOINWNISOUME? (akazampoumpou@Msn.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KALISPERA ENDIAFEROMAI GIA 200 TEMAXIA PWS MPORW NA EPIKOINWNHSW MAZI SAS? BGAINOYN SE OTI XRVMA THELOYME?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σας για παραγγελια καθως ο γαμος κοντευει?????ας απαντησει καποιος!!!!!!!!εχω στειλει email κ δεν εχω λαβει απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γεια σας , θελω να ρωτησω ποσο κανουν τα δαχτυλιδια για τις πετσετες? και για μια παραγγελεια 400 τμχ (200 γαμπροσ και 200 νυφη ) ποσο καιρο θελουν για να σταλουν αφου γινει η παραγγελια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημερα σας.εμενα ο γαμος μου θα ειναι 5 ιουλιου .πως γινονται οι παραγγελιες? και ποτε πρεπει να κανω παραγγελια?γυρω στα 250 κομματια θελω.ειναι χωρις κουφετα απ οτι διαβασα.τα κουφετα θα ειναι ευκολα να τα βαλουμε μονοι μας?εχω ξετρελαθει με τις μπομπουνιερες.peny.penysara@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα...έχω κατενθουσιατεί με τις μπομπονιέρες νυφούλα γαμπούλης...παντρεύόμαστε το Σεπτέμβρη..φτιάχνετε ακόμα τις μπομπονιέρες έτσι??Σας έχω στείλει και προσωπικό e-mail...περιμένω απαντησούλα....και ανυπομονώ!!φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομε για τα κουτακια γαμπρος - νύφη . Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις τους και τα έξοδα αποστολής τους. Πως θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τα κουτάκια γαμπρός-νύφη. Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα αποστολής και τις διαστάσεις τους. Έχω στείλει και προσωπικό email. Θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλησπερα ενα τηλεφωνο επικοινωνιας.?...ενδιαφερομαι πολυ για τα κουτακια γαμπρος νυφη...περιμενω νεα σας...μπορειτε να μου στειλετε μυνημα στο argiroula-7@hotmail.com....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα θα ηθελα να μου στειλετε το τηκ σςς να επικοινωνησουμε για τα κουτακια!chalarian@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα ! Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τις διαστάσεις στα κουτάκια γαμπρού και νύφης ! Τα θέλω για να βάλω τα γλυκά που προσφέρεις στο γάμο! Ευχαριστώ πολυ ! Ηλιάνα

    e-mail : ilianaki_7@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σας! Ενδιαφέρομαι να μάθω για τις διαστάσεις από τα κουτάκια γαμπρός-νύφη κ αν χωράνε εύκολα 5κουφέτα για να τα δώσουμε για μπομπονιέρα...!!! Ευχαριστώ πολύ! Σόνια
    email : sonaki_82@hotmail.com
    Περιμένω την απάντηση σας, ευχαριστώ κ πάλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. geia sas..mporw na exv kapoio thlefono gia na sas kanw kapoiew erwthseis gia tis diastaseis?mariaxerakia@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα, παντρεύομαι σε τρείς μήνες και θέλω να παραγγείλω τις μπομπονιέρες γαμπρός-νύφη. Θα μπορούσατε να στείλετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να προχωρήσω σε παραγγελία ? cgiannop@live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα κ από μένα. Κι εγώ ενδιαφέρομαι για τις μπομπονιέρες γαμπρός-νύφη. ο γάμος είναι δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου .Στείλτε μου σας παρακαλώ ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email μου: mariavougiouklaki12@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. με το καλο σε ολες μας κοριτσια!!!ενδιαφερομαι και εγω για τις μπομπονιερες σας στελνω και το mail μου για να επικοινωνησουμε ο γαμος ειναι 22 αυγουστου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ωπ ξεχασα το μαιλ panayiotojpoulou@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπερα ενδιαφερομαι για τα κουτακια αν ειναι ευκολο στειλτε μου τηλ να επικοινωνησω μαζι σας!!!! Ευχαριστω!!!! www.azoy@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα, απάντησα με το νούμερο του τηλ, στη διεύθυνση που μου έδωσες χωρίς όμως τα www. Αν δεν λάβεις το e-mail μου στείλε μου ξανά μνμ με τη σωστή διεύθυνση σου, ή κάνε αίτημα φιλίας στην ομάδα μου στο FB με το ίδιο όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. tha ithela na mato tis diastaseis apo ta koutakia imaratsi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ενδιαφερομαι για παραγγελια 800 τμχ γαμπροσ-νυφη. θα ηθελα να μαθω συνολικη τιμή καθώς και ποσο καιρο πριν πρεπει ν γινει η παραγγελια. κι αν υπαρχει η δυνατοτηα να λαβω καποιο δειγμα γαμπρου και νυφης (eleni.1710@hotamil.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλησπέρα σας, το όνομα μου ειναι Νικολεττα και ενδιαφέρομαι για καποιες μπομπονιερες και καποια προσκλητηρια που ειδα στο σαιτ σας και ξετρελαθηκα. Σας εχω στειλει και mail απο το kotsona24@yahoo.gr. θα περιμένω απαντηση σας για τισ λεπτομέρειες. Σας ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Geia sas,to onoma mou einai Sia kai endiaferome gia tis mpomponieres gampros-nyfi se xroma mple opos episis kai gia ta idia prosklitiria. tha sas steilo to email mou gia perissoteres leptomeries.tha perimeno apantisi :) makridou1207@googlemail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σας! Ποιος είναι ο χρόνος παραδοσεις στα 350 κομμάτια; Μάγδα

    migdalchen@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σου απάντησα σε προσωπικό μνμ στο email που μου έδωσες. Φιλικά, Μάρθα

      Διαγραφή
  38. Καλησπερα σας ονομαζομαι Εφη κ επειδη εχω ξετρελαθει με τις μπομπονοερες γαμπρος νυφη θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει δυνατοτητα για αποστολη καποιου δειγματος για να δω το μεγεθος . Σας ευχαριστω εκ των προτερων το mail μου ειναι dimouefi@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εφη μου καλημέρα, βεβαίως και μπορείς να έχεις δείγματα σε ότι απόχρωση σ' ενδιαφέρει. Θα σου στείλω μνμ και στο e-mail σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα. Επειδή παντρεύομαι, θα με ενδιέφεραν οι μπομπονιέρες νύφη γαμπρός. Θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποιο τηλέφωνο για να επικοινωνήσω μαζί σας; Ευχαριστώ. olanthi@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ενδιαφέρομαι για την 1η φώτο από 100 τεμάχια.απαντηστε μου στο betme21@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Kalispera poios einai o xronos paradosis gia 150 temaxia?email ilianavrioni@gmail.com
    Euxaristw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλησπέρα σας!ενδιαφέρομαι για 200 γαμπρούς και 200 νυφούλες!η τιμή τμχ είναι αυτή που έχετε γράψει αρχικά;κι επίσης,πόσος είναι ο χρόνος παράδοσής τους!Σας ευχαριστώ πολύ! το e mail μου louiza_drakouli@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπέρα θα ήθελα το τηλ σάς για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπερα θα ηθελα να μαθω για το σετ νυφη γαμπρος που εχει δαχτυλιδια πετσετας και το χωνακι ρυζιου θα μπορουσατε να μου στειλετε email??? marina_papa89@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπερα θα ηθελα να μαθω για το σετ νυφη γαμπρος που εχει δαχτυλιδια πετσετας και το χωνακι ρυζιου θα μπορουσατε να μου στειλετε email??? marina_papa89@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπέρα σας. Παρακαλώ πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας? Ενδιαφέρομαι για μία παραγγελία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημερα. Ενδιαφέρομαι για τη μπομπονιέρα γαμπρός νυφη. Υπάρχει κάποιο τηλ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπερα με ενδιαφερουν οι μπομπονιερες σας πως θα επικοινωνησω μαζι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή