Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Πατσαβουρόπιτα γλυκιά

Υλικά

500-600 γρ φύλλο κρούστας (ανάλογα το ταψί)
4 αυγά
1 γιαούρτι (κατά προτίμηση στραγγιστό)
1 κεσεδάκι σπορέλαιο
1 κεσεδάκι ζάχαρη
1 μπέϊκιν
2 βανίλιες

Εκτέλεση

Σουρώνουμε τα φύλλα τυχαία το ένα δίπλα στο άλλο και τα περιχύνουμε με την κρέμα που έχουμε κάνει με όλα τα παραπάνω υλικά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C  για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

Σιρόπι
2 1/2 νεροπότηρα νερό   &
2 1/2          "          ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας
3 γαριφαλλάκια
1 μικρή φετούλα λεμόνι
(όλα τα παραπάνω να βράσουν μαζί)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου