Αυτά τα μπισκότα είναι πανεύκολα και πεντανόστιμα και ανάλογα τη διάθεση σας μπορείτε να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε.
250 γρ, βούτυρο (ή μισό μαργαρίνη και μισό φρέσκο βούτυρο)
3/4 ποτηριού ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
1 βανίλια
αλεύρι όσο πάρει, να ξεκολλάει από τα χέρια αλλά να παραμείνει μαλακή.
Προαιρετικά : κομματάκια σοκολάτας ή ξηρών καρπών
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί, ξεκινώντας με το βούτυρο και τις ζάχαρες. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τα πλάθουμε στο σχέδιο που θέλουμε και τα βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170 - 180οC ανάλογα το φούρνο για 10΄.
Καλή επιτυχία
250 γρ, βούτυρο (ή μισό μαργαρίνη και μισό φρέσκο βούτυρο)
3/4 ποτηριού ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
1 βανίλια
αλεύρι όσο πάρει, να ξεκολλάει από τα χέρια αλλά να παραμείνει μαλακή.
Προαιρετικά : κομματάκια σοκολάτας ή ξηρών καρπών
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί, ξεκινώντας με το βούτυρο και τις ζάχαρες. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τα πλάθουμε στο σχέδιο που θέλουμε και τα βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 170 - 180οC ανάλογα το φούρνο για 10΄.
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου